КОИ СМЕ НИЕ
Уникон

Изборот на нов дом може да биде лесен, кога имате вистински партнер.
Ви помагаме да донесете правилна одлука. Ви нудиме дом, не објект.
Ви го штедиме времето и ги цениме вашите желби, отворени сме за нови знаења и искуства.
За нас секој клиент е посебен.

Објекти

Скопје Карпош 3

За објектот Станбениот комплекс “Skopje City Garden” се наоѓа во општина Карпош

Емка Компани

За објектот Објектот има високо приземје за деловни објекти и 6 ката

ВИ СЕ ДОПАЃА НЕКОИ ОД НАШИТЕ ПРОЕКТИ?

ПОДГОТВЕНИ СТЕ ЗА НАРЕДНИОТ ЧЕКОР ?
Пратете маил на нашата адреса и побарајте понуда за вашиот нов дом.

Icon

+389 75 453 858

info@unicon.mk

Тетово,1200