Емка Компани

Опис

За објектот

Објектот има високо приземје за деловни објекти и 6 ката со станбени единици.
Користени се квалитетни градежни материјали, енергетски ефикасна фасада и прозори.
Се наоѓа на мирна локација со развиена инфраструктура.
Во близина има училишта, факултети, здравствени установи и супермаркети.
Има еден влез со контролиран пристап со шифра, клуч и картичка како и контролиран влез за подземна гаража.
Исто така располага со брз лифт и пространи внатрешни скали и ходници.
Становите се со максимална искористеност на просторот, со припрема за парно греење ламинатни подови, опремени тоалети итн.

Локација

Сподели

Сподели

Станови во овој објект

65.4 m2

Стан бр. 33

80.0 m2

Стан бр. 25

88.5 m2

Стан бр. 30

88.5 m2

Стан бр. 24

88.5 m2

Стан бр. 18

83.6 m2

Стан бр. 28

84.0 m2

Стан бр. 36

84.0 m2

Стан бр. 26