Стан бр. 18

88.5 m2

Опис

Објектот има високо приземје за деловни објекти и 6 ката со станбени единици.
Користени се квалитетни градежни материјали, енергетски ефикасна фасада и прозори.
Се наоѓа на мирна локација со развиена инфраструктура.
Во близина има училишта, факултети, здравствени установи и супермаркети.
Има еден влез со контролиран пристап со шифра, клуч и картичка како и контролиран влез за подземна гаража.
Исто така располага со брз лифт и пространи внатрешни скали и ходници.
Становите се со максимална искористеност на просторот, со припрема за парно греење ламинатни подови, опремени тоалети итн.

Скица

Скица

88.5 m2
2 Соби
1 Тоалет

Локација

Сподели

Сподели