Се продаваат станови во градба кај ФОН во разни квадратури

1.350€ /м2

Опис

• Санитарија – Уникатна и современа санитарна галантерија со потекло од Шпанија

• Фасада – демит фасада, со изолација од 10см, одлична звучна и топлотна изолација

• Прозорци – Века 6 комори

• Блиндирана влезна врата Блиндор на тач

• Парно – на Топлификација

• Под – паркет со 3 слоја

Сподели

Сподели