Се продаваат станови во Црниче со една спална соба

1.750€ /м2

Опис

Објектот е планиран како станбена куќа за семејно живеење.
Вкупната нето планирана површина е 1246м2 , од кои 986 м2 ќе бидат станбен простор (со 12 станови кои се распоредени во 3 влеза на 3 нивоа), 260м2 на приземје се планирани за деловен простор кој може да биде 1(една), 2(две) или 3(три) единици и подрумски простор на едно ниво се планирани за заеднички простории и комуникации.

Изградбата на објектот започна на 12.2022 година, а се планира да биде завршен најдоцна до крајот на 2023 година.Објектот ќе се карактеризира со одлична топлинска и звучна изолација, современ урбан изглед, и ќе ги овозможи сите карактеристики на квалитетен и семеен живот.Се нудат повеќе видови станбени единици и тоа од 39м2 па се до 160м2. Становите имаат една, две спални, три спални или четири спални.

Локацијата овозможуа пристап до сите институции а воедно краеира интимно чувство . Црниче е една од најубавите населби со најдобра местоположба во нашиот град . Близу брзиот и диманичниот живот на Скопје а веднаш до природната убавина на Водно.

ЗГРАДАТА Е ВО БЛИЗИНА НА:
Рептил Маркет 66м
Автобуска Станица 70 м
Основно Училиште Кузман Јосифоски Питу 180м
Социјал Демократски Сојуз на Македонија – 550 м
МВР 650м
Клинички Центар “Мајка Тереза” 1.7 km
Основно Училиште “ Кочо Рацин” 1.8 km
Рамстор Трговски Центар 1.7 км
Лимак 1.7 км
Гимназија Корчагин 1.7 км
Плоштад Македонија – 3 км

Сподели

Сподели