49.5м2 Стан во Хром

1.470€ / m2

Опис

Се продаваат нови станови во градба, со разновиодна квадратура кои до крај на Март 2023 година ќе бидат завршени со следните карактеристики:

-Објектот во населба Хром се гради со Ytong блокови кои се изработени од природни материјали и обезбедуваат одлична термоизолација – за греење и ладење. YTONG се добива од природни суровини како што се: цемент, гипс, кварцен песок, вар, вода.
-Ѕидовите во и меѓу становите ќе бидат ѕидани (нема да има гипс картон).
-Паметно осветлување со прекинувачи на допир со цврст панел со иновативна 3D технологија на засилено калено стакло
* Брз одговор од 3ms 🕐
* C-Touch технологија ♻️
* Исклучителен дизајн 👌🏼

-Заштеда до 15% електрична енергија.
– Гласовни команди преку HomeMate апликацијата, Amazon Alexa, Google .
-Греењето е предвидено да биде решено во зависност од тоа дали во станот ќе биде поставено подно греење или пак инвертер клима. Оттука ќе произлезе и изборот на подот односно дали ќе биде паркет или таркет. (доколу се одлучат за подно греење опцијата за паркет е исклучена).
-Во становите ќе бидат поставени прозори од брендот Саламандер со 3 стакла со 6 комори и К заштита.
-Со станот се добива целосно опремена бања.

Локација

Сподели

Сподели