106м2- Стан во градба кај ФОН

1.250€ /м2

Опис

Се продава нов стан, во градба, до крај на 2022 година ќе биде завршено со следните карактеристики:

• Квадратура – 106м2

• Катност – 3,6,7,8,9

• Број на соби – 4

• Спална соба – 3

• Санитарија – Уникатна и современа санитарна галантерија со потекло од Шпанија

• Фасада – демит фасада, со изолација од 10см, одлична звучна и топлотна изолација

• Прозорци – Века 6 комори

• Блиндирана влезна врата Блиндор на тач

• Парно – на Топлификација

• Под – паркет со 3 слоја

Локација

Сподели

Сподели