27m2 Стан во Козле

43.000€

Опис

– Сопствено подно греење од најпознатиот бренд ELEKTRA! Зголемениот комфорт и комоција согласно личните потреби и модерниот концепт на живот.Во секој од становите има веќе вградена инсталација за климатизација.Инсталација на најнова технологија на ВИДЕОФОНИЈА во секој стан со дигитални 10” TOUCH DISPLAY!
-ПРВ станбен објект со ДВОСТРАНА изолација KNAUF DECIBEL помеѓу станови!
– Подовите се наместени со ПРВА КЛАСА ТРИСЛОЕН паркет со висока заштита од оштетување!
-Влезниот портал, кујната и бањата се обложени со ПРВА КЛАСА италијански плочки по сопствен избор на купувачот!
-Бањите и купатилата се опремени со високо квалитетна санитарија од повеќе познати европски производители ROCA и GROHE!
-Подовите и ѕидовите на ходниците на СИТЕ КАТОВИ ќе бидат уредени во комбинација на МЕРМЕР и ДРВЕНИ ОБЛОГИ!
-Највисоко ниво на БЕЗБЕДНОСЕН СИСТЕМ на домовите. Вградени 30 камери низ целиот објект заедно со 24 часа обезбедување за најдобра заштита на станарите и нивната сопственост!
-Инсталација на ПРОТИВПОЖАРЕН СИСТЕМ според најстроги ЕУ стандарди.

Локација

Сподели

Сподели