45м2, 47м2, 49м2, 51м2- станови во градба кај ФОН

1.250€ /м2

Опис

Се продава нов стан, во градба, до крај на 2022 година ќе биде завршено со следните карактеристики:

• Квадратура – 45м2/47м2/49м2/51м2

• Катност – 1/2/3/6/7/8/9

• Број на соби – 2

• Спална соба – 1

• Санитарија – Уникатна и современа санитарна галантерија со потекло од Шпанија

• Фасада – демит фасада, со изолација од 10см, одлична звучна и топлотна изолација

• Прозорци – Века 6 комори

• Блиндирана влезна врата Блиндор на тач

• Парно – на Топлификација

• Под – паркет со 3 слоја

Локација

Сподели

Сподели