96m2 – стан во градба во Капиштец

160.000€

Опис

• Квадратура – 96м2

• Број на соби – 4

• Спална соба – 3

• Фасада:

1. Прва тридимензионална фасада во Македонија.  Уникатна структурална фасада со алуминиумска подконструкција и заштита со најдобрата термо изолација (10 cm камена волна – KNAUF). Вентилирачката фасада е обложена со комбинација од ПРВОКЛАСЕН МЕРМЕР и премиум композитен материјал LAMINAM (Italy).

2. Екстра безбедносни огради на сите балкони и високи прозори (француски тераси) од ламинирано 5.5.1 стакло со хромирана алуминиумска шина и ракохват поставени врз мермерен парапет!

• Прозорци – Сончеви станови со СТАКЛЕНИ ѕидови и прозори со НАДСТАНДАРДНИ димензии на отвори од најнапредниот алуминиумски систем ELVIAL XCLUSIVE 86i! Заедно со четири-сезонското ТРИСЛОЈНО стакло SAINT GOBAIN обезбедуваат неспоредливо НАЈВИСОКА термо и звучна изолација од Ug=0.6 W/m2 K!

• Подови:

1. Прва класа ПРЕМИУМ трослоен паркет од природно дрво со висока заштита од оштетување.

• Лифт – да

• Индивидуално подно греење со регулација во секоја просторија ELEKTRA (Poland).

Локација

Сподели

Сподели