100m2 – Стан во градба, кај ФОН

1.150€ /m2

Опис

• Квадратура 100-102м2

• Број на соби – 4

• Спална соба – 3

• Фасада:

1. Во приземјето, алуминиумски носачи и двослојно термопан стакло

2. По катовите, демит фасада составена од блок со дебелина од 20 сантиметри и термоизолација од 10 сантиметри, абрип малтер и декоративен панел како завршна обработка на надворешната страна.

• Прозорци – Фасадната столарија на катовите на објектот е во PVC изведба, застаклена со двослојно термоизолационо стакло. Внатрешните врати се изработени од комбинација на панел од иверка (како завршна обработка) и термичка изолација од внатрешната страна.

• Подови:

1. Гранитни и полугранитни плочи кај влезните партии и газиштата на скалите.

2. Паркет или таркет од прва класа кај просториите за домување и боравок.

3. Керамички плочки од прва класа кај помошните простории, санитариите и балконите. Изборот на материјали опционо им е препуштен и на купувачите кои своето учество ќе го резервираат уште во текот на изградбата на објектот

• Лифт – да

• Парно – на Топлификација

Локација

Сподели

Сподели