Скопје Карпош 3

Опис

За објектот

Станбениот комплекс “Skopje City Garden” се наоѓа во општина Карпош 3, на улица “Манапо” б.б.

Комплексот преку оваа улица, се поврзува со булеварите “Илинденска” на северната страна и “Партизански одреди” на јужна страна, што самите булевари директно го поврзуваат со централното градско подрачје на град Скопје. Во потесното опкружување на комплексот, во непосредна близина се наоѓаат образовни институции, детски градинки, здраствени установи, спортски центар “Борис Трајковски”, шопинг центар Skopje City Mall, зелен пазар, високо обравозовни институции итн.

Атрактивната локација е во непосредна близина на трговксиот центар Skopje City Mall кој располага со атрактивни продавници кои нудат купување на производи од светски брендoви, комплекс кина, кафулиња и ресторани, како и простор за најмладите.

Со самата местополжба “Skopje City Garden” Ви дава директна поврзаност со сето она што Ви е потребно за одвивање на Вашиот современ живот. Преку близината на градскиот парк, како и многуте излетнички места, комплексот Ви нуди брза поврзаност со локации кои нудат одмор и рекреација во текот на целата година.

Затоа нашиот најнов комплекс Ви нуди Ваш, нов, семеен дом во кој на дофат ги имате сите задоволства за квалитетно и современо живеење.

Оддалеченост од:

  • Центар на град Скопје – 3,4 км / 8 минути со автомобил
  • Транспортен центар – 5,9 км / 14 минути со автомобил
  • Клинички центар – 4,6 км / 11 минути со автомобил
  • Болница Филип Втори – 2 км / 4 минути со автомобил
  • С.Ц. “Борис Tрајковски” – 1,7 км / 4 минути со автомобил
  • Градски парк – 3,1 км  / 6 минути со автомобил
  • Водно – 4,6 км / 11 минути со автомобил
  • Аеродром Скопје – 26,7 км / 29 минути со автомобил
  • Попова Шапка – 60,8 км / 59 минути со автомобил
  • Маврово – 96 км / 1 час и 21 минута со автомобил

Локација

Сподели

Сподели

Станови во овој објект

50.0 m2

Стан бр. 53

53.5 m2

Стан бр. 3

55.0 m2

Стан бр. 28

81.0 m2

Стан бр. 15

50.0 m2

Стан бр. 39