Стан бр. 39

50.0 m2

Опис

Станбено-деловниот комплекс “Skopje City Garden” претставува современ објект кој нуди станови со различна типологија и позиција во станбените единици, со различна големина и ориентација. Секој од становите поседува можност за преуредување и трансформација во согласност со потребите на клиентите. Со понудата на различни типови на станови се постигнува максимална прилагодливост на објектот кон сите желби и потреби на клиентите, со можност за спојување на два или повеќе станови.

Оддалеченост од:

  • Центар на град Скопје – 3,4 км / 8 минути со автомобил
  • Транспортен центар – 5,9 км / 14 минути со автомобил
  • Клинички центар – 4,6 км / 11 минути со автомобил
  • Болница Филип Втори – 2 км / 4 минути со автомобил
  • С.Ц. “Борис Tрајковски” – 1,7 км / 4 минути со автомобил
  • Градски парк – 3,1 км  / 6 минути со автомобил
  • Водно – 4,6 км / 11 минути со автомобил
  • Аеродром Скопје – 26,7 км / 29 минути со автомобил
  • Попова Шапка – 60,8 км / 59 минути со автомобил
  • Маврово – 96 км / 1 час и 21 минута со автомобил

Скица

Скица

50 m2
2 Соби
1 Тоалет

Локација

Сподели

Сподели