Скопје Тафталиџе

Опис

За објектот

Станбена зграда во Скопје лоцирана на ул. Прашка бр. 19 (во близина на Гимназија НОВА).
Објектот има подземни гаражи на две нивоа, 8 ката и поткровје.

На ниво на терен предвидени се 21 паркинг место, уредено зеленило
и влез во зградата и подземниот паркинг.

За задоволување на противпожарните услови, предвидени се и
надворешни противпожарни скали до кои се доаќа преку ходник и
противпожарна врата од секое ниво на објектот.

За фасадата се користени квалитетни материјали
со што е постигната висока енергетска ефикасност.
Прозорите се изработени од квалитетни профили и термо стакло.
Враден е буков паркет во дневните и спалните соби,
како и подни керамички плочки во бањите, помошните простории и терасите.

Локација

Сподели

Сподели

Станови во овој објект

60.0 m2

Стан бр. 7

93.2 m2

Стан бр. 6