58m2 – Стан во градба, кај ФОН

1.150€ / m2

Опис

• Квадратура – 58м2
• Број на соби – 2
• Спална соба – 1
• Фасада:
1. Во приземјето, алуминиумски носачи и двослојно термопан стакло
2. По катовите, демит фасада составена од блок со дебелина од 20 сантиметри и термоизолација од 10 сантиметри, абрип малтер и декоративен панел како завршна обработка на надворешната страна.
• Прозорци – Фасадната столарија на катовите на објектот е во PVC изведба, застаклена со
двослојно термоизолационо стакло. Внатрешните врати се изработени од комбинација на панел од иверка (како завршна обработка) и термичка изолација од внатрешната страна.
• Подови:
1. Гранитни и полугранитни плочи кај влезните партии и газиштата на
скалите.
2. Паркет или таркет од прва класа кај просториите за домување и боравок.
3. Керамички плочки од прва класа кај помошните простории, санитариите
и балконите. Изборот на материјали опционо им е препуштен и на
купувачите кои своето учество ќе го резервираат уште во текот на
изградбата на објектот
• Лифт – да
• Парно – на Топлификација

Локација

Сподели

Сподели