KUSH JEMI
Unicon

Zgjedhja e një shtëpi të re mund të jetë e lehtë kur ju keni partnerin e duhur.
Ndihmuar të bëni vendim të drejtë. Ne ofrojmë në shtëpi, nuk e kundërshtojnë.
Ju kurseni kohë dhe të vlerësojmë dëshirat tuaja, Ne jemi të hapur për dituri dhe përvoja të reja. Për ne çdo klient është i veçantë.

Objektet

Shkup – Karpos 3

 PËR OBJEKTIN Kompleksi banesor “Skopje City Garden” gjendet nё komunёn Karposh 3,

Skopje Taftalidze

За објектот Станбена зграда во Скопје лоцирана на ул. Прашка бр. 19

Emka Kompani

PËR OBJEKTIN Objekti ka kat përdhese të lartë për objekte afariste dhe

Ju si një nga projektet tona?

Ju gati për hapin e ardhshëm?
Dërgoni një mail në adresën tonë dhe kërkoni për një kuotë për shtëpinë tuaj të re.

Icon

+389 75 453 858

info@unicon.mk

Tetovë,1200