Shkup – Karpos 3

Јавете се за цена

Përshkrim

 PËR OBJEKTIN

Kompleksi banesor “Skopje City Garden” gjendet nё komunёn Karposh 3, nё rrugёn “Manapo” p.n.

Kompleksi me anё tё kёsaj rruge, lidhet me bulevardet “Ilindenska” nёanёn veriore dhe “Partizanski Odredi” nё anёn jugore,tё cilat bulevarde lidhen drejtpёrdrejt me pjesёn qendrore tё qytetit tё Shkupit. Nё mjedisin mё tё ngushtё tё kompleksit, atypranё gjenden institucionet arsimore, kopshtet pёr fёmijё, objektet shёndetёsore, qendra sportive “Boris Trajkovski”, qendra tregtare Skopje City Mall, tregu i gjelbёrt, institucione tё larta arsimore etj.

Lokacioni tёrheqёs ёshtё nё afёrsi tё qendrёs tregtare Skopje City Mall, qё posedon dyqane atraktive qё ofrojnё blerje tё prodhimeve tё trendeve botёrore, komplekse tё kinemave, kafene dhe restorante, si dhe hapёsirё pёr mё tё rriturit.

Me vet pozicionin “Skopje City Garden”, ju ofron lidhje tё drejtpёrdrejtё, me gjithçka qё ju nevojitet pёr jetёn tuaj bashkёkohore. Pёr shkak tё afёrsisё me parkun e qytetit, si dhe zonave tё shumta pёr piknik, kompleksi ju ofron lidhje tё shpejtё nё vende qё ofrojnё pushim dhe rekreacion gjatё gjithё vitit.

Prandaj, kompleksi ynё mё i ri banesor ju ofron, shtёpi tё re familjare pёr tё pёrjetuar tё gjitha kёnaqёsitё pёr jetesё cilёsore dhe bashkёkohore.

Distanca nga:

  • Qendra e qytetit tё Shkupit – 3,4 km / 8 minuta me makinё
  • Qendra pёr Transport – 5,9 km / 14 minuta me makinё
  • Qendra Klinike – 4,6 km / 11 minuta me makinё
  • Spitali special “Filipi i dytё” – 2 km / 4 minuta me makinё
  • Qendra Sportive “B.Trajkovski” – 1.7 km / 4 minuta me makinё
  • Parku i Qytetit – 3.1 km / 6 minuta me makinё
  • Vodno – 4,6 km / 11 minuta me makinё
  • Aeroporti Shkup – 26,7 km / 29 minuta me makinё
  • Kodra e Diellit – 60.8 km / 59 minuta me makinё
  • Mavrovё – 96 km / 1 orë e 21 minuta  me makinё

Vend

Share

Share