Për ndërtesë nr. 30

89€

Përshkrim

Objekti ka kat përdhese të lartë për objekte afariste dhe 6 kate me njësi banesore.
Janë përdorur materiale cilësore ndërtimi, fasadë dhe dritare që mbrojnë nga të ftohtit apo nga të ngrohtit në mënyrë efektive.
Ndodhet në lokacion të qetë me infrastrukturë të zhvilluar.
Në afërsi ka shkolla, fakultete, institucione shëndetësore dhe supermarkete.
Ka një hyrje me qasje të kontrolluar me shifra, çelës dhe kartelë si dhe hyrje të kontrolluar për garazh nëntokësor.
Po ashtu posedon ashensor të shpejtë dhe shkallë të brendshme të gjera si dhe korridore të gjera.
Banesat janë me hapësirë maksimale shfrytëzimi, me përgatitje për nxehje qendrore, me dysheme laminati, ma tualete të pajisura etj.

Скица

Скица

88.5 m2
3 Dhoma
1 Tualet

Vend

Share

Share