Për ndërtesë nr. 53

50€

Përshkrim

Kompleksi banesoro-afarist“Skopje City Garden” paraqet objekt bashkëkohor që ofron banesa me tipologji dhepozicione të ndryshme në njësi banesore, me madhёsi dhe orientim tё ndryshёm. Çdo banesё ofron mundёsinё pёr rirregullim dhe transformim nё pёrputhje me nevojat e klientёve. Me ofertёn pёr tipologji tё ndryshme tё banesave arrihet pёrshtatshmёria maksimale e objektit pёr tё gjitha dёshirat dhe nevojat e klientёve, me mundёsi pёr bashkim tё dy ose mё tepёr banesave.

Distanca nga:

  • Qendra e qytetit tё Shkupit – 3,4 km / 8 minuta me makinё
  • Qendra pёr Transport – 5,9 km / 14 minuta me makinё
  • Qendra Klinike – 4,6 km / 11 minuta me makinё
  • Spitali special “Filipi i dytё” – 2 km / 4 minuta me makinё
  • Qendra Sportive “B.Trajkovski” – 1.7 km / 4 minuta me makinё
  • Parku i Qytetit – 3.1 km / 6 minuta me makinё
  • Vodno – 4,6 km / 11 minuta me makinё
  • Aeroporti Shkup – 26,7 km / 29 minuta me makinё
  • Kodra e Diellit – 60.8 km / 59 minuta me makinё
  • Mavrovё – 96 km / 1 orë e 21 minuta  me makinё

Скица

Скица

50 m2
2 Dhoma
1 Tualet

Vend

Share

Share